Zonnebeke neemt extra maatregelen en verbiedt volgende bijeenkomsten en evenementen t.e.m. 12 april. Alle evenementen die indoor doorgaan in de gemeentelijke gebouwen (het gemeentehuis, OC Zonnebeke, OC Beselare, OC Geluveld, OC Zandvoorde, sporthal, jeugdhuis en gemeentelijke jeugdinfrastructuur, voetbalkantines, De Kortekeer) en PC De Craeye (onder voorbehoud van de beslissing die de Raad van Bestuur van PC De Craeye deze avond neemt). Alle evenementen die indoor doorgaan op grondgebied Zonnebeke waarvoor er een vergunning verleend werd.

Het MMP1917 blijft open. De geplande lezingen worden geannuleerd tot en met 12 april.

De BKO's ( buitenschoolse kinderopvang) sluiten niet. Zieke kinderen worden echter niet toegelaten. Er gebeuren geen uitstappen meer.

De bibliotheek blijft open. Van 23 maart tot en met 29 maart sluit de bibliotheek tijdelijk voor een update naar een nieuw bibliotheeksysteem. Dit stond al eerder gepland.

(NVZ)

Zonnebeke neemt extra maatregelen en verbiedt volgende bijeenkomsten en evenementen t.e.m. 12 april. Alle evenementen die indoor doorgaan in de gemeentelijke gebouwen (het gemeentehuis, OC Zonnebeke, OC Beselare, OC Geluveld, OC Zandvoorde, sporthal, jeugdhuis en gemeentelijke jeugdinfrastructuur, voetbalkantines, De Kortekeer) en PC De Craeye (onder voorbehoud van de beslissing die de Raad van Bestuur van PC De Craeye deze avond neemt). Alle evenementen die indoor doorgaan op grondgebied Zonnebeke waarvoor er een vergunning verleend werd.Het MMP1917 blijft open. De geplande lezingen worden geannuleerd tot en met 12 april.De BKO's ( buitenschoolse kinderopvang) sluiten niet. Zieke kinderen worden echter niet toegelaten. Er gebeuren geen uitstappen meer.De bibliotheek blijft open. Van 23 maart tot en met 29 maart sluit de bibliotheek tijdelijk voor een update naar een nieuw bibliotheeksysteem. Dit stond al eerder gepland.(NVZ)