Containerpark Oostkamp extra open tijdens paasvakantie

Het park krijgt extra openingsuren.© GS
Het park krijgt extra openingsuren.© GS
Redactie KW

Om de naleving van de strenge coronamaatregelen te kunnen verzekeren en toch iedereen toe te laten op het recyclagepark aan de Siemenslaan in Oostkamp, heeft de gemeente beslist om tijdens de paasvakantie de openingsuren van het park aan te passen.

Er wordt verwacht dat heel wat mensen de komende tijd in en rond hun woning of tuin aan de slag zullen. En dat zou wel eens voor een file kunnen zorgen aan de containerparken. Om dat zoveel mogelijk op te vangen zal het containerpark op dinsdag-, woensdag- en vrijdagvoormiddag bijkomend open zijn tussen 10.00 en 12.00 uur.

Vanaf april is de zomerregeling sowieso van toepassing waardoor het recyclagepark ook open is op zaterdagnamiddag van 13.30 tot 17.00 uur.

Er moet bij het betreden van het park rekening gehouden worden met de coronamaatregelen. Er kan slechts een persoon uitstappen uit de wagen tenzij je een zware last meesleept. Het dragen van een mondmasker is verplicht en het aantal gelijktijdige bezoekers in beperkt. Er moet steeds een minimumafstand van anderhalve meter tot de medewerkers en de andere bezoekers zijn.

(GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.