Container verdwijnt uit Augustijnenstraat

De container die de bewoners uit de Augustijnenstraat al maanden hinder bezorgt, zal verdwijnen. Dat meent burgemeester Jan Durnez ( CD&V).


Ruim 7 maanden nadat het sluikstort bij het garagecomplex in de Augustijnenstraat is opgeruimd, werd Nancy Six (Vlaams Belang) gecontacteerd door een buurtbewoner die vertelde dat er ratten gezien waren bij de garages.

“De bewoner denkt dat dit een verband heeft met de overvolle container die daar is blijven staat sinds de opkuis van de site”, zegt Six. “Toen ik ter plaatse een kijkje ging nemen kon ik niet anders dan concluderen dat het terecht is. Sluikstorters bleven de voorbije maanden inderdaad de weg naar het garagecomplex vinden en gooiden alles ‘netjes’ in de container. De container is ondertussen overvol en dus duiken er naast de container de eerste afgedankte spullen op.”

Burgemeester Jan Durnez (CD&V) ging zelf ter plaatse.

“Het vermeende stort is er intussen zeker niet meer”, zegt Durnez. “Er staat nog één zetel naast de container en ik vermoed dat hj te zwaar was om die in de container te kieperen”, aldus de burgemeester die ook de eigenaar van de container zal contacteren met het verzoek die weg te nemen zodat er zeker geen eventuele aanleiding meer kan ontstaan om daar vuil achter te laten.

(HV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.