Container Cup voor Studenten op Nelson Mandelaplein

Redactie KW

Twee weken lang nemen een 100-tal studenten het net zoals in het populaire tv-programma tegen elkaar op in de gevreesde zevenkamp. Kortrijk is dit jaar als vijfde studentenstad aan de beurt na Leuven, Gent, Brussel en Antwerpen. Als laatste is Hasselt nog aan de beurt. Het is een initiatief van Telenet, Vier en Woestijnvis om studenten op een sportieve manier aan het academiejaar te laten beginnen. In elke stad gaf ook een influencer het beste van zichzelf in de container. Voor Kortrijk is dat Helle Detavernier (28). De sportieve dame doet zelf aan triatlon en is een echte fanaat van het programma. “Ik wilde nu zelf eens ervaren hoe het was om deel te nemen aan de Container Cup en te weten wat ik waard was op de andere onderdelen”, weet Helle te vertellen. Ze vond het een heel leuke ervaring en kijkt alvast uit naar de bekendmaking van de uitslag eind deze week. “Aan iedereen die nog deelneemt, geef ik graag de tip mee om je in te houden. Je hebt immers op alle onderdelen je fysiek nodig”, aldus nog Helle. De effectieve uitzending van Telenet staat voor Kortrijk gepland op 7 oktober, om 13 uur.

(Peter Van Herzeele)

Onderschrift tag with 7 point dummy text. Onderschrift tag with 7 point dummy text. Onderschrift tag with 7 point dummy text.
Onderschrift tag with 7 point dummy text. Onderschrift tag with 7 point dummy text. Onderschrift tag with 7 point dummy text.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.