Contactberoepen weer aan de slag: Miss Tattoo Joy (25) laat tatoeage zetten

Joy Vanmellaerts wordt onder handen genomen door tattoo-artist Andrew.© Wouter Meeus
Joy Vanmellaerts wordt onder handen genomen door tattoo-artist Andrew.© Wouter Meeus
Redactie KW

De niet-medische contactberoepen zijn weer aan het werk. Miss Tattoo Belgium Joy Vanmellaerts uit Meulebeke ging als één van de eersten langs bij haar tattoo-artist in Tielt.

Het Overlegcomité gaf vrijdag groen licht voor de heropening van de niet-medische contactberoepen op maandag 1 maart. U kan sinds maandagochtend dus opnieuw terecht bij de schoonheidsspecialiste, pedicure, masseur of tattoo-artist, zij het dan met extra veiligheidsmaatregelen . Het was de enige versoepeling, andere beslissingen werden met een week uitgesteld omwille van de slechte coronacijfers.

Joy Vanmellaerts (25) uit Meulebeke, die in 2019 nog verkozen werd tot Miss Tattoo Belgium, liet er alvast geen gras over groeien. Ze legde meteen een afspraak vast bij Goons and Queens in Tielt, een tattoozaak die voor het eerst de deuren opende. Joy was maandag bij de eersten om zich te laten tatoeëren. De Meulebeekse liet een mandala zetten op haar rechterbeen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

“Ik keek er heel hard naar uit, al moet ik toegeven dat ik het lastiger had met de sluiting van de kappers”, lacht Joy. “Het is vooral voor de tatoeëerders zelf belangrijk dat ze weer kunnen werken. Ik begrijp dat hun shops even dicht moesten door corona, maar ze mochten die toch wel wat eerder heropend hebben. Als je een tatoeage laat zetten, zijn toch enkel de klant en de tattoo-artist aanwezig.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.