Concertgebouw Brugge organiseert audities voor West-Vlaamse jongeren met een passie voor dans

Stefan Vankerkhoven

Het Concertgebouw Brugge organiseert audities voor West-Vlaamse tieners die gepassioneerd zijn door dans. Met het oog op de creatie van een jongerenproductie.

Concertgebouw Brugge maakt samen met fABULEUS (Leuven) en symfonisch orkest Brussels Philharmonic de jongerenproductie (Project) Stravinsky.

“Voor deze productie zoeken we jongeren tussen 13 en 21 jaar die gepassioneerd zijn door dans. Het maakt niet uit met welke dansstijl je al ervaring hebt, zolang je er maar voor open staat om nieuwe manieren van bewegen (en dan vooral hedendaagse dans) te ontdekken”, zegt communicatieverantwoordelijke Hanne Pirlet.

De meeste repetities van (Project) Stravinsky en de eerste voorstellingen vinden plaats in Concertgebouw Brugge. De choreografie is in handen van Elisabeth Borgermans en Thomas Vantuycom.

Workshops

“Klinkt het woord audities eng? Zie het als een gratis workshop waaraan iedereen mag deelnemen. Hier geen strenge jury achter een lange tafel. Onze opdracht is om er samen met jou een leuke, leerrijke en boeiende dag van te maken”, vervolgt Hanne Pirlet.

De eerste ronde van de audities vindt plaats op drie West-Vlaamse locaties: op zaterdag 14 maart in het Concertgebouw Brugge, op zaterdag 28 maart in de Budascoop in Kortrijk en op zondag 29 maart in De Spil in Roeselare. Er volgt nadien nog een tweede ronde op zaterdag 4 en zondag 5 april in Brugge.

Inschrijven via audities@fabuleus.be Info: www.fabuleus.be/audities

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.