Concertevents blijft de absolute top voor evenementen in West-Vlaanderen

Op het Concertgebouw in Brugge zie je op onze foto v.l.n.r. Sofie Vandenbroucke van Concertevents, Luka Bloom uit Ierland, David Vandyck, Maurice Engelen alias Praga Khan en Willy Moeyaert van Concertevents. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

In het Concertgebouw van Brugge stelden Willy en Sofie Moeyaert-Vandenbroucke uit Beernem van Concertevents het nieuwe programma voor het najaar 2019 en het voorjaar 2020 voor in aanwezigheid van de Ierse zanger Luka Bloom, Maurice Engelen alias Praga Khan én ook de joviale West-Vlaamse zanger David Vandyck.

Concertevents steekt dit najaar en ook volgend voorjaar nog een tandje bij, want ze organiseren maar liefst 45 concerten in die enkele maanden, waaronder ook twaalf in het Concertgebouw van Brugge. Op vrijdag 25 oktober begint hun najaar met het meezingfeest met De Romeo’s in Kursaal Oostende. Het gedreven echtpaar stelt ook vier dinerconcerten voor in Kursaal Oostende, namelijk op zondagmiddag 27 oktober met Jo Vally, één dag na Valentijn op 15 februari met David Vandyck, op 10 april met Willy Sommers en op 22 mei met Belle Perez. Op 31 oktober keren The Gibson Brothers terug naar Vlaanderen met hun twaalfkoppige band. Dit concert wordt een aanstekelijke mix tussen disco en salsa. Zaterdag 9 november hebben ze iets speciaals in hun concertenreeks, namelijk een exclusieve dubbelshow met Maurice Engelen en Lords of Acid. Dit concert met staand publiek vindt plaats in de erehal van Kursaal Oostende. Op zondag 10 november gaat Kursaal Oostende uit de bol op de muziek van André Hazes. Dit event is al uitverkocht. Op 25 april komt André Hazes nog eens terug voor een groots concert in Versluys Dôme in Oostende, een samenwerking met Concertenaanzee. Op 15 november is Luka Bloom uit Ierland te gast in het Concertgebouw van Brugge. Concertevents organiseert ook vier concerten in De Spil in Roeselare : Abba Gold op 15 november, Moscow Circus on Ice op 28 december, David Vandyck en zijn nieuwjaarsconcert op 12 januari, voor het derde jaar op rij Christoff op 7 juni. In Beernem brengt Concertevents ook vier kleinschalige concerten in De Kleine Beer : Milkman Tour van Paul Michiels op 21 november, Spinvis op 11 december, hommage Toon Hermans door zoon Maurice op 13 maart, Guy Swinnen op 27 maart. Op 12 december komt Berlin naar ons land met hun 40ste verjaardagstournee. Berlin is bekend van Take My Breath Away van de Tom Cruise-film Top Gun. Tom Cruise brengen ze niet mee, maar ze brengen wel hun beste nummers mee. Eén dag later staat de Britse streetdancegroep Flawless op het podium van Kursaal Oostende. Concertevents viert voor het vierde jaar op rij kerst met Christoff, het kinderkoor Scaletta en Lindsay in de Onze-Lieve-Vrouw Ter Duinenkerk in Koksijde. Welkom op 21 december. Op 19 december komt Spinvis ook nog eens langs in het Casino van Koksijde. Het jaar wordt afgesloten met de Tribute Band van Will Tura op vrijdagavond 27 december.

In februari 2020 worden er drie concerten gehouden in het Concertgebouw van Brugge : op 16 februari treedt de Britse tribute groep The Bootleg Beatles op, op 21 februari is Hooverphonic van de partij (een concert in samenwerking met Lions Oostkamp) en op 29 februari wordt de maand afgesloten met de Electro Acoustic Tour van Axelle Red. Concertevents zet ook in op symfonische muziek met de European Philharmonia o.l.v. Walter Proost : op 8 maart met filmmuziek van Hans Zimmer in het Concertgebouw Brugge, op 9 mei met Elvis Will Live Forever in Kursaal Oostende, op 10 mei met Pink Floyd in Concertgebouw Brugge. In De Brouckère in Torhout staan ook de hommage aan Toon Hermans en een optreden van David Vandyck op het programma. Volgend jaar viert Concertevents eveneens de tiende verjaardag van de Euroschlagerparade met optredens van Christoff, Vader Abraham, Jettie Pallettie, Laura Lynn, Luc Steeno en Swoop. Het wordt een groot polonaisefeest in De Mast in Torhout. Afspraak op 14 maart. Op 21 maart komt helemaal uit de VS de Amerikaanse vrouwelijke vocale groep The Three Degrees nar ons land in het kader van hun 50-jarige jubileumtour. De dag erna staat Cuba centraal met het grootse dans- en muziekspektakel Soy de Cuba. Een zeskoppige liveband en een indrukwekkend ensemble neemt je mee in een verhaal van enorme passie en die ene grote liefde in je leven. Zowel in Kursaal Oostende (30 april) als in het Concertgebouw Brugge (20 juni) kan je ook genieten van een avondje Frans Bauer, samen met de Holland Show Band. In het Concertgebouw Brugge sluit Concertevents het seizoen 2019-2020 af met drie concerten : op 8 mei Dana Winner, op 15 mei Soulsister en op 26 juni Rob De Nijs. In Kursaal Oostende wordt het seizoen 2019-2020 afgesloten met vier concerten : op 23 mei met Adamo, op 19 juni met Queen The Music, op 20 juli met Christoff en op 17 oktober met Ivan Vermeer alias George Michael. Op dat moment lanceert Concertevents al terug hun nieuw seizoen 2020-2021 met ongetwijfeld weer talrijke concerten. Las je tot het einde ? Dan geef je zeker en vast ook toe dat Concertevents de absolute top is voor evenementen in West-Vlaanderen.

(PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten