Concept store Mini Moon nu in De Munt in Roeselare

Zussen Eline en Phebe Depuydt runnen Mini Moon. (foto SB) © Stefaan Beel
Redactie KW

Na drie jaar verhuist Mini Moon, de concept store van de zusjes Eline (34) en Phebe (28) Depuydt, van de Manestraat naar De Munt.

Phebe volgde na haar middelbaar in de Burgerschool een bachelor Interieurvormgeving, ging aan de slag als Visual Merchandiser en schoolde zich bij tot grafisch vormgever. Haar zus komt uit de financiële sector. “Na de geboorte van mijn tweede dochter heb ik het roer volledig omgegooid”, vertelt Eline. “Phebe staat hoofdzakelijk in de winkel en houdt zich bezig met de inrichting terwijl ik mij focus op de bestellingen en de administratie. Daarnaast kijk ik ook voor de geboortelijstjes en als het druk is, spring ik bij aan de kassa.” De voorbije jaren waren voor dit ambitieuze duo een rollercoaster. “Uiteindelijk weet je in het begin totaal niet wat je ervan moet verwachten. Maar ons concept sloeg aan en na die drie jaar hebben we de knepen van het vak al behoorlijk goed leren kennen”, klinkt het in koor.

duurzame merken

“De bedoeling van deze volgende stap is vooral verder blijven groeien. Onze ligging in het hartje van Roeselare, met vlakbij de ondergrondse parking, is een belangrijke factor. Daarnaast was het ons vooral om die extra ruimte te doen. We hadden in de Manestraat toch wat plaatsgebrek. De focus blijft liggen op kledij, kindermeubelen, decoratie, Scandinavisch design en duurzame merken. De geboortekaartjes en doopsuikers zijn weggevallen. We willen ons klantenbestand blijven uitbreiden. Door de coronamaatregelen wordt in het openingsweekend niet echt iets speciaals voorzien al krijgen onze klanten natuurlijk wel een attentie. Alles wat je in de winkel vindt, kun je ook via de webshop bestellen.” (KK)

Mini Moon bevindt zich op De Munt 16 in Roeselare. Meer info op www.minimoon.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier