Comité voor Initiatief schenkt 4.750 euro aan Trefpunt Verstandelijke Handicap

Een mooi bedrag van 4.750 euro! © SR
Redactie KW

Het Comité voor Initiatief, al jaren de organisatoren van de Sterrenstoet in Brugge, heeft bij Bakkerij Sint-Paulus aan de Blauwe Toren de opbrengst bekend gemaakt van de geldinzameling op de Sterrenstoet. 4.750 euro in totaal. Die schenkt het aan de vzw Stan Trefpunt Verstandelijke Handicap.

De ‘bussenschudders’ lopen vooraan in de stoet en vragen centjes aan de omstaander. Dit keer zamelde het Comité voor Initiatief 4.750 euro in. Het geld werd geschonken aan vzw Stan Trefpunt Verstandelijke Handicap. Het was voorzitter Katrien Dauw van de vzw die de cheque in ontvangst mocht nemen.

Met het geld organiseert de vzw activiteiten voor personen met een eenvoudige of meervoudige verstandelijke handicap. Volgens voorzitter van het Comité van Initiatief Erwin De Jonghe ging het bedrag flink de hoogte in dankzij het Huis Maes Tielt die de kostuums tegen een speciale prijs verhuurde en Sharon van Scharminka B die instond voor gratis make-up van de figuranten. Bakkerij Sint-Paulus zelf verwende de deelnemers van de Sterrenstoet met lekkers na afloop. (SR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier