Comedy for Charity bij Skyline in Izegem

Op de foto v.l.n.r. Emma Saldi, Patricia Vanwymelbeke, Brecht Lecluyse, Alyssa Rousseff en Lynn Demonie. (gf) © (gf)
Redactie KW

In het kader van De Warmste Week zet Skyline Communications zich in voor het goede doel. Met hun campagne ‘Let’s Talk About Autism’ steunen ze vzw Victor door middel van een comedyavond in het nieuwe Skyline Park.

De campagne kreeg de naam ‘Let’s talk about autism’ mee, want dit keer zijn alle inspanningen ten voordele van vzw Victor. Deze West-Vlaamse organisatie biedt ambulante en mobiele opvoedingsondersteuning op maat aan personen met autisme en hun gezin. Met ‘Comedy For Charity’ wil Skyline autisme bespreekbaar maken bij een breed publiek.

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, organiseert het bedrijf tal van initiatieven op de werkvloer. Maar het hoogtepunt van de campagne is ongetwijfeld de comedyavond op 10 december. Er staan bekende namen op het programma, waaronder Steven Mahieu die momenteel volle zalen trekt in zijn nieuwe show. Maar ook Hans Cools en Mohsin Abbas, beiden vielen al in de prijzen op verschillende comedy cups, staan op de affiche. Ze worden allen ingeleid door MC Kjen Descheemaecker, ook gekend van zijn passages in Belgium’s Got Talent.

Dit evenement vindt plaats op 10 december op de nieuwe bedrijvencampus in Ambachtenstraat 33 in Izegem. Om 18 uur gaan de deuren open en vanaf 19.30 uur gaat de avond van start. Een toegangsticket kost 20 euro en kan je bestellen via de website. Er zal ook ruimte zijn om een drankje te consumeren. Alles gaat integraal naar vzw Victor. (GS)

Info over dit event vind je via www.skylinepark.be/comedy.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier