Comedy 4 Fara gaat in Schuiferskapelle voor vijf volle huizen

Fara Demeyer, hier met haar mama Nathalie Van Nieuwenhuyse, houdt de moed er in. © gf
Redactie KW

De tickets voor Comedy 4 Fara, op zaterdag 21 december, vliegen de deur uit. De opbrengst gaat integraal naar de negen jaar jonge Fara Demeyer, die een dappere strijd tegen leukemie levert.

Afgelopen voorjaar werd bij Fara Demeyer uit Ruiselede leukemie vastgesteld en sindsdien vecht de jonge meid keihard tegen de ziekte. In die strijd staat ze allesbehalve alleen, want enkele vrienden en familieleden hielden net voor de zomer Team Fara boven de doopvont. Op die manier willen ze Fara en haar gezin zowel emotioneel als financieel een duwtje in de rug geven. De groep verkoopt onder andere lama-lampjes en organiseert op 21 december Comedy 4 Fara.

“De voorbije vier jaar kon je in Schuiferskapelle al genieten van Comedy For Life, maar nu focussen we op Fara”, verduidelijkt klankbord Dean Dewitte. “Het concept is eenvoudig: op vijf verschillende locaties in ons dorp – vier huiskamers en Club 77 – kan je genieten van de kunsten van Igor uit Poperinge, Han Solo, Jasper Posson, Seppe Toremans en Jeron Dewulf. De comedians treden telkens een 25-tal minuten op en gaan op alle locaties langs. Een uniek concept dat je lachspieren danig op de proef stelt.”

Ziekte overwinnen

De ticketverkoop loopt voorlopig als een trein. Van de 375 beschikbare plaatsen zijn er nu al 280 aan de man gebracht. “We gaan opnieuw voor een vol huis”, hoopt Dean. “En elke euro die binnen komt, schenken we integraal aan Fara en haar gezin. Fara ondergaat momenteel een nieuwe behandeling, maar houdt de moed er in. Ze wil koste wat het kost de ziekte klein krijgen en als alles goed loopt, mag ze na Nieuwjaar misschien opnieuw deeltijds naar school. Ondertussen doen wij er alles aan om haar zoveel mogelijk te steunen.”

(PVH)

Tickets kosten 17 euro en zijn te koop bij ‘t Een en ‘t Ander, AD Delhaize Aarsele of kan je reserveren bij Dean Dewitte op 0478 65 79 54.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier