Drijvende kracht achter dit afscheid was Rudy's echtgenote Carina. De brandweercollega's uit Rudy's sectie werkten maar al te graag mee om de plannen vorm te geven. Met een smoes - een probleem met de ambulance dat werd geveinsd - werd Rudy naar de brandweerkazerne gelokt. Toen hij de Dirk Martenslaan inreed werd hij er getrakteerd op een watergordijn en vormden zijn collega's een erehaag.

De afscheidnemende sergeant wist niet waar hij het had toen plots tientallen mensen tevoorschijn kwamen: familie, vrienden, collega's en oud-collega's. In de kazerne vond een tot in de puntjes voorbereid afscheidsfeest plaats. Na afloop kregen alle aanwezigen nog een aandenken mee naar huis.

(MI-foto Frank)

Drijvende kracht achter dit afscheid was Rudy's echtgenote Carina. De brandweercollega's uit Rudy's sectie werkten maar al te graag mee om de plannen vorm te geven. Met een smoes - een probleem met de ambulance dat werd geveinsd - werd Rudy naar de brandweerkazerne gelokt. Toen hij de Dirk Martenslaan inreed werd hij er getrakteerd op een watergordijn en vormden zijn collega's een erehaag.De afscheidnemende sergeant wist niet waar hij het had toen plots tientallen mensen tevoorschijn kwamen: familie, vrienden, collega's en oud-collega's. In de kazerne vond een tot in de puntjes voorbereid afscheidsfeest plaats. Na afloop kregen alle aanwezigen nog een aandenken mee naar huis. (MI-foto Frank)