Coiffure Nancy huist voortaan in Sint-Sebastiaanstraat in Eernegem

Nancy Vancompernolle (midden) © foto Coghe
Rudi Ilegems
Rudi Ilegems Medewerker KW

Daarmee laat kapster Nancy Vancompernolle (50) haar vertrouwde stek in de August Vermeylenstraat voor wat het is en begint ze een nieuw hoofdstuk in een compleet vernieuwde zaak.

“In het begin van mijn carrière als kapster ging ik aan huis. Nadien bouwde ik mijn garage om tot kapsalon”, vertelt Nancy. “Op mijn 50ste schrijf ik nu met het nieuwe salon een nieuw hoofdstuk in mijn carrière.”

“Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk kon maken. Aan het haar werken, is echt mijn passie. Een van mijn sterke punten is dat ik meega met de nieuwste trends en dat niet alleen voor dames. Zo heb ik in mijn salon een apart hoekje voor mannen. Ook kan je voortaan online boeken. Een andere troef voor mij is zeker mijn schoonbroer, nonkel Jean, bekend bij iedereen. Hij gaat sommige klanten ophalen en brengt hen ook weer thuis.”

Zoon Shane

Het nieuwe kapsalon werd door mijn zoon Shane ingericht en ik moet zeggen dat ik het bijzonder geslaagd vind. Het heeft heel wat tijd gekost, want hij moest dat allemaal na zijn uren realiseren”, aldus Nancy.

Haar kapsalon ligt nu het centrum van Eernegem in de Sint-Sebastiaanstraat, net naast het Heilig Hartplein. Coiffure Nancy is open op dinsdag van 7 tot 13 uur, woensdag en donderdag van 8 tot 20 uur, vrijdag van 8 tot 19 uur en zaterdag van 6.45 uur tot 18 uur. Een afspraak maken kan via 0477 60 61 45. (RI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier