De meteorologische dienst waarschuwt voor hevige rukwinden tot 70 kilometer per uur, of meer tijdens een fikse bui.

Ook maandag blijft code geel van kracht. Het KMI waarschuwt dan voor stevige buien met kans op onweer, eventueel met hagel en rukwinden.

De FOD Binnenlandse Zaken maakt zondag bekend dat het noodnummer 1722 tijdelijk wordt geactiveerd. Mensen die schade hebben geleden door de storm, kunnen op die manier de hulpdiensten verwittigen. De bedoeling is om de noodnummers 112 (brandweer, ambulance) en 101 (politie) vrij te houden voor levensbedreigende situaties.

(Belga)

De meteorologische dienst waarschuwt voor hevige rukwinden tot 70 kilometer per uur, of meer tijdens een fikse bui.Ook maandag blijft code geel van kracht. Het KMI waarschuwt dan voor stevige buien met kans op onweer, eventueel met hagel en rukwinden.De FOD Binnenlandse Zaken maakt zondag bekend dat het noodnummer 1722 tijdelijk wordt geactiveerd. Mensen die schade hebben geleden door de storm, kunnen op die manier de hulpdiensten verwittigen. De bedoeling is om de noodnummers 112 (brandweer, ambulance) en 101 (politie) vrij te houden voor levensbedreigende situaties.(Belga)