"Het ontbreekt het bedrijf momenteel aan een aantal kritische onderdelen, waadoor we de productie niet langer kunnen garanderen", zegt HR Director Luc Nauwynck. "Het bedrijf levert de nodige inspanningen om de ontbrekende onderdelen tegen maandag terug ter beschikking te hebben."

Het grootste deel van de arbeiders bij CNH Industrial Zedelgem zal tot en met vrijdag niet aan het werk zijn. "In afwachting nemen nu even de tijd om een nieuwe regeling op te stellen zodat alle arbeiders voldoende afstand kunnen nemen tijdens het werken", klinkt het bij het bedrijf.

Arbeiders die op individuele werkposten werken, mogen aan de slag blijven. Wie kan telewerken moet dat doen. In totaal zitten momenteel zo'n 1.450 arbeiders thuis. Binnen het bedrijf is er een geval van coronabesmetting bevestigd. (TV/Belga)

"Het ontbreekt het bedrijf momenteel aan een aantal kritische onderdelen, waadoor we de productie niet langer kunnen garanderen", zegt HR Director Luc Nauwynck. "Het bedrijf levert de nodige inspanningen om de ontbrekende onderdelen tegen maandag terug ter beschikking te hebben."Het grootste deel van de arbeiders bij CNH Industrial Zedelgem zal tot en met vrijdag niet aan het werk zijn. "In afwachting nemen nu even de tijd om een nieuwe regeling op te stellen zodat alle arbeiders voldoende afstand kunnen nemen tijdens het werken", klinkt het bij het bedrijf. Arbeiders die op individuele werkposten werken, mogen aan de slag blijven. Wie kan telewerken moet dat doen. In totaal zitten momenteel zo'n 1.450 arbeiders thuis. Binnen het bedrijf is er een geval van coronabesmetting bevestigd. (TV/Belga)