CM is verhuisd naar complex Waterfront

Op het gelijkvloers van het kantorengebouw Waterfront zijn sinds deze week alle diensten van de CM ondergebracht. (foto DJW)
Op het gelijkvloers van het kantorengebouw Waterfront zijn sinds deze week alle diensten van de CM ondergebracht. (foto DJW)
Redactie KW

De Christelijke Mutualiteit verhuist van de markt naar het nieuwe kantorencomplex Waterfront op de site van de Elindus Arena (Regenboogstadion) in de Zuiderlaan, Waregem. Alle diensten zijn er samengebracht in een tiental grote en kleinere lokalen op het gelijkvloers. In hetzelfde gebouw vind je ook de kantoren van de VDAB.

“Het gebouw op de markt had al een lange geschiedenis achter de rug als cinemazaal, kledingwinkel en bakkerij”, zegt CM-Regioverantwoordelijke Paul Verschuere. “Daarna namen CM, het ACV en de vroegere BAC-spaarbank er hun intrek. Ook de CM-thuiszorgwinkel kreeg er een tijdje onderdak, maar uiteindelijk nam CM het hele gebouw in voor haar dienstverlening.”

Geen moment getwijfeld

“Zeker de laatste tijd waren wij op zoek naar een nieuwe locatie omdat onze diensten zijn toegenomen en we zeker meer ruimte nodig hadden”, gaat Paul verder. “Toen het kantorenproject Waterfront eraan kwam, hebben wij geen moment getwijfeld en onmiddellijk het gelijkvloers van het complex gekocht. Daar beschikken al onze diensten over voldoende ruimte. Ook alle medewerkers zijn er samen aan het werk. En voor de bezoekers is er een ruim publiek gedeelte met onthaal, tien lokalen en zitruimte.”

Ook belangrijk: er zijn veel parkeermogelijkheden, zeker met de expohal aan de overzijde van de Zuiderlaan die voor iedereen vlot bereikbaar is. De conclusie is dan ook dat deze nieuwe kantoren met alles erop en eraan volledig beantwoorden aan wat de CM had vooropgesteld.”

CM-gezondheidsconsulent

Paul Verschuere: “Het kantoor telt onder andere zeven gespreksruimtes voor afspraken met een consulent, maatschappelijk werker of medewerker van de pensioendienst. Daarnaast werden er twee consultatieruimtes ingericht voor afspraken met de adviserend arts en is er één grotere gespreksruimte voor afspraken met meerdere personen. Er is ook ruimte voor een gloednieuwe dienstverlening: de CM-gezondheidsconsulent.” (DJW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.