Club d’Amitié pakt uit met cityrun voor goede doel

Dimitri Damman, Dave Lombaert en Stefaan Allemeersch, samen met dj Michiel Cnudde. © HDV
Redactie KW

Waregem zal net zoals vele andere steden een eigen cityrun hebben. De Stas Beat Run zal voor de eerste keer plaatsvinden op zaterdagavond 5 december 2015.

Maandagavond stelde Club d’Amitié met verantwoordelijken Dimitri Damman, Dave Lombaert en Stefaan Allemeersch, samen met dj Michiel Cnudde, haar nieuw initiatief voor.

Stas Beat Run wordt meer dan een loopwedstrijd. Het wordt een avond vol ambiance, muziek en sport door het centrum van Waregem met passages aan verschillende commerciële en culturele plaatsen. Langs het parcours wordt gezorgd voor het nodige entertainment door DJ’s met bijbehorende lichtshows om zo Waregem op een andere manier te leren kennen. Er zijn twee afstanden voorzien tijdens de avond: de Experza 5 km en de Crelan Boone 10 km. Ook de bedrijven in de ganse regio krijgen de kans om deel te nemen aan dit uniek event via een bedrijvenklassement.

DCT afterparty

De vertrek- en aankomstplaats is in Expo Waregem, die voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot het ‘Club d’Amitié Beat Café’ waar lopers en sympathisanten voor en tijdens de run kunnen genieten van een hapje en een drankje ondersteund door de nodige muziek. Na afloop van de Beat Run is er een spetterende DCT afterparty gepland. Het hele gebeuren is in samenwerking met stad Waregem.

(YV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier