https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Club Brugge opent Club Shop in Brugse binnenstad

Op de opening van de City Shop van Club Brugge waren schepen Pablo Annys, burgemeester De fauw en Club-voorzitter Bart Verhaeghe aanwezig. © Davy Coghe Davy Coghe
Redactie KW

Club Brugge opende zaterdagmorgen een Club Shop in de Steenstraat, de grootste en drukste winkelstraat van Brugge. Tientallen supporters stonden al voor de opening aan te schuiven.

Club Brugge heeft er een officiële Club Shop bij om allerlei blauw-zwarte gadgets en kledij aan de man te brengen. De supporters zijn al vele jaren vertrouwd met de Club Shop naast het Jan Breydelstadion, maar nu kunnen ze dus ook in de Brugse binnenstad terecht, meer bepaald in de Steenstraat 50. Daarmee is Club Brugge aanwezig in de grootste en drukste winkelstraat van de stad.

Poging twee

Voorheen huisde er n het pand een kledijzaak en daarna een brillenwinkel. “Als Club Brugge voelen we ons een ambassadeur van de stad en dus we wilden als topploeg aanwezig zijn in de Brugse binnenstad”, vertelde Club-voorzitter Bart Verhaeghe. “Deze locatie is alleszins ideaal. Dat hier veel toeristen passeren is natuurlijk ook een mooie zaak. Club Brugge is immers ook tot ver in het buitenland een bekende naam. Veel toeristen zullen de kans graag te baat nemen om in Brugge zelf een shirt, petje of ander gadget te kopen. En zo dragen we het merk Club Brugge nog verder uit.”

Enkele jaren terug werd al een poging ondernomen met een Club Shop in de binnenstad, meer bepaald in een pand tegenover de Stadsschouwburg, maar dat initiatief was geen lang leven beschoren. “Ik ben ervan overtuigd dat dit nu een betere locatie is en de tijd is er nu zeker ook rijp voor”, wist burgemeester Dirk De fauw, die samen met schepen van Ondernemen Pablo Annys langs kwam voor de opening, daarover te vertellen.

Merchandise

“Het is alvast een mooi signaal naar andere ondernemers toe dat Club Brugge in deze toch nog wat moeilijke nadagen van de coronacrisis investeert in de Brugse binnenstad.” Naast de gebruikelijke truitjes kan je in de Club Shop ook terecht voor petjes, sjaals, tassen, een kledinglijn speciaal gericht op vrouwen en op kinderen en zelfs Club Brugge-speelgoed, zoals een miniatuur-spelersbus. (PDV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten