Closing The Kupe

Op de foto zien we vooraan enkele van de kinderen die kwamen zwemmen en achteraan vlnr geknield Maxime Hosten en schepen van sport Mark De Keyrel, achteraan staand Bram Hemelsoen en sportfunctionaris Caroline Dhulster © (Foto AB)
Redactie KW

Vrijdag 30 augustus werd in Diksmuide het startschot gegeven van een driedaags feest als afscheid van het stedelijk zwembad ‘De Kupe’. Er kon nog gezwommen worden en men kon er gaan lasershooten .

Later werd er in het zwembad een film vertoond, uniek, maar de rest van het weekend staat er nog meer unieks op het programma. Zo kan men zaterdag onderwaterhockey gaan spelen van 10 uur tot 12 uur, is er een swimming dinner tussen 14.30 uur en 17 uur, en is er een retroparty die start om 19 uur en doorgaat tot 22 uur. Zondag kan men genieten van een speelparadijs met opblaasbare waterattractie, hindernissenbaan en nog meer spelmateriaal. Van 12 tot 14 uur kan aangeschoven worden voor een barbecue georganiseerd door zwemclub Bruinvissen, vooraf inschrijven is niet nodig. Met ‘Closing The Kupe’ komt er een einde aan 45 jaar zwemplezier in de Kupe. Straks wordt het nieuwe wedstrijdbad, dat van alle mogelijke snufjes is voorzien, geopend op het sportpark De Pluimen.

(AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier