Cleymans & Van Geel zingen over ‘Heimwee’

Het ganse land, de wereld, zit in een overstromend bad vol heimwee, thuis. We hebben heimwee naar het normale leven, naar de zomer vol zon en warmte. Heimwee naar elkaar; gisteren, nu en morgen.


‘Heimwee’ is ook de gloednieuw single van Vlaanderens beste vrienden- en muzikale duo Jelle Cleymans & Jonas Van Geel. Dit is alweer een catchy popsong uit het debuutalbum (en oh ja, #1 Ultratop album), die je hoopvol melancholisch doet meewiegen in deze barre herfstdagen. Extra leuk nieuws ook nog want wegens de grote vraag naar tickets voor het concert van Cleymans & Van Geel op vrijdag 28 mei 2021 in de Stadsschouwburg Antwerpen voegen de boezemvrienden nu een tweede concert toe. Ook op zaterdag 29 mei 2021 spelen Cleymans & Van Geel de zaal plat met hun mix van eigen nummers, Nederlandstalige covers en de nodige dosis humor. De tickets voor dit extra concert zijn nu al verkoop via livenation.be. (PADI)

Heimwee’ van Cleymans & Van Geel verscheen als digitale download en via de courante streamingkanalen. De song maakt ook deel uit van de tracklisting van het debuutalbum Cleymans & Van Geel.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.