Clavis brengt Heksje Mimi tot leven in Ring Shopping

Laura Decaluwé (Clavis), Ine Desplinter (voorlees vrijwilliger), Charlotte Tahon (Marketing coördinator) en Brenda Lombary (Shopping Center manager). © gf
Redactie KW

Nog tot en met 9 november komt het bekende heksje ‘Mimi’ uit de gelijknamige prentenboeken van Kathleen Amant tot leven in Ring Shopping. Er staan tal van activiteiten op het programma voor kinderen tussen 3 en 8 jaar.

Ouders kunnen de kinderen meenemen op zoektocht doorheen het winkelcentrum. Bedoeling is dat ze aan de hand van een zoektochtkaart – te verkrijgen aan de infobalie – op zoek gaan in de etalages naar de benodigdheden voor Heksje Mimi’s griezelfeestje. Voor wie alles vindt, ligt er een leuke verrassing aan de infobalie.

Vrijwilligers Ine Desplinter en Connie Eggermont lezen voor uit de prentenboeken in het gezellig aangeklede heksenhuisje op het centrale plein. Dit kan op zaterdag 2 november, woensdag 6 november en zaterdag 9 november van 15 tot 16 uur. Op 2 november krijgen de kinderen daarna ook de kans om hun eigen Heksje Mimi heksenhoed te maken tussen 15 en 17 uur. (PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier