"Maar er is meer", meldde spreekbuis Dirk Deleye. Er zijn daarnaast ook nog eens een prijzenpot van 10.000 euro aan waardebonnen. Namelijk een waardebon van 1.500 euro, drie bonnen van 1.000 euro en 200 bonnen van elk 25 euro. De campagne loopt van 1 tot 31 december en op 8 januari worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Tijdens "Kerst in Menen" is er ook nog een tussentrekking van twee waardebonnen van 250 euro.

De deelnemende handelaars, herkenbaar aan een sticker op de etalage, zullen per aankoop van 5 euro een stempel plaatsen op een spaarkaart, de spaarkaarten (20 vakjes) zijn eveneens verkrijgbaar in de deelnemende handelszaken. De kaarten moeten wel ten laatste op 3 januari afgeleverd worden bij een van de handelaars.

(WO)

Voor meer relevante informatie, zie ook Tweedehands Citroen te koop

"Maar er is meer", meldde spreekbuis Dirk Deleye. Er zijn daarnaast ook nog eens een prijzenpot van 10.000 euro aan waardebonnen. Namelijk een waardebon van 1.500 euro, drie bonnen van 1.000 euro en 200 bonnen van elk 25 euro. De campagne loopt van 1 tot 31 december en op 8 januari worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Tijdens "Kerst in Menen" is er ook nog een tussentrekking van twee waardebonnen van 250 euro.De deelnemende handelaars, herkenbaar aan een sticker op de etalage, zullen per aankoop van 5 euro een stempel plaatsen op een spaarkaart, de spaarkaarten (20 vakjes) zijn eveneens verkrijgbaar in de deelnemende handelszaken. De kaarten moeten wel ten laatste op 3 januari afgeleverd worden bij een van de handelaars.(WO)Voor meer relevante informatie, zie ook Tweedehands Citroen te koop