Christoff in Puurs : “Het voelt aan als een eerste schooldag”

Christoff was heel blij dat hij terug op het podium kon staan. © PADI/Daniël
Patrick Depypere

In het Pop-Up Theater van Studio 100 in Puurs stond Christoff op het podium. Tijdens zijn optreden gaf Christoff toe dat hij blij was van terug te mogen optreden en op die manier zijn fans te kunnen ontmoeten.

“Het voelt precies aan als mijn eerste schooldag en de bandleden zijn mijn klasgenoten.” Tijdens de liedjes door vertelde hij ook over de relatietest met zijn partner tijdens de lockdown, die ze goed hadden doorstaan. Hij bedankte ook de fans voor de vele brieven, bloemen en geschenken die hij in deze lange en vaak ook moeilijke maanden ontving. Christoff begon zijn optreden met het nummer ‘Ik ben geboren om van jouw te houden’. Het publiek deed vanaf de eerste noot enthousiast mee. Daarna volgde ‘Eenmaal komt voor jou die dag’. Hij sloot af met ‘Applaus voor jou’. Tussenin zei hij ook nog dat hij hoopte om zijn goede vriend Jan Smit na zijn ziekte vlug terug te zien. Er is ook goed nieuws voor de fans, want op 2 augustus komt er een nieuwe single uit. Het optreden duurde ongeveer 65 minuten en werd afgesloten met een gigantisch applaus. (PADI)

“Het voelt aan als een eerste schooldag.”© PADI/Daniël

In de komende dagen zijn er nog heel wat grootse optreden van House of Entertainment in het Pop-Up Theater in Puurs. Interesse ? Surf naar www.houseofentertainment.be,www.popupconcerten.be.

Christoff in Puurs :
© PADI/Daniël

Christoff in Puurs :
© PADI/Daniël

Een applaus voor het publiek.
Een applaus voor het publiek.© PADI/Daniël

West-Vlaamse fans mét mondmasker aan met v.l.n.r. Christophe Acou (De Panne), Anne-Marie Verbeke (Brugge), Lucrése Demasure (Izegem) en Filip Johan (Brugge).
West-Vlaamse fans mét mondmasker aan met v.l.n.r. Christophe Acou (De Panne), Anne-Marie Verbeke (Brugge), Lucrése Demasure (Izegem) en Filip Johan (Brugge).© PADI/Daniël

Fans uit Antwerpen, Mechelen en Berlaar.
Fans uit Antwerpen, Mechelen en Berlaar.© PADI/Daniël

Een groep fans uit Lievegem, het vroegere Waarschoot.
Een groep fans uit Lievegem, het vroegere Waarschoot.© PADI/Daniël

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.