Christoff in groots kerstspektakel “The Christmas Show” in de Lotto Arena

Voor het tweede jaar op rij kan je in de Antwerpse Lotto Arena terecht voor ‘The Christmas Show’. Producent Deep Bridge trekt op zondag 22 december 2019 opnieuw de kaart van de ultieme kerstbeleving voor het ganse gezin, inclusief randanimatie, spektakelmomenten, spetterende choreografieën en een live kerstband, die topartiesten van verschillende pluimage begeleidt op het podium.

Christoff. © Deep Bridge

De eerste namen zijn nu bekend. Naast The Voice-finalist Wannes Lacroix en musicalster Hans Peter Janssens wordt het vooral ook uitkijken naar blikvanger en kerstfanaat Christoff: “Ik overdrijf, maar als het kon vierde ik een gans jaar Kerstmis en bleef de versiering non-stop in ons huis hangen. Voor mij is dat inderdaad de mooiste tijd van het jaar en met glunderende ogen kijk ik nu al uit naar het grootse kerstspektakel ‘The Christmas Show’.”, zegt Christoff. Tickets voor The Christmas Show bestel je op www.deepbridge.be en wie voor 1 september bestelt, geniet dezelfde gratis ticketupgrade die Deep Bridge ook al eerder succesvol lanceerde bij de hitmusical

Kerstmis is een feest van tradities en verrassingen. Naast de heruitzendingen van ‘Mister Bean’ en ‘Home Alone’, zal u vooral uitkijken naar zondag 22 december, wanneer jong en oud terecht kan in de Antwerpse Lotto Arena voor de tweede editie van ‘The Christmas Show’. “Deep Bridge brengt opnieuw het grootste indoor kerstspektakel voor het ganse gezin. Het publiek wordt meegezogen in een sprookjesachtig kerstverhaal met alle toeters en bellen, inclusief de warme kerstromantiek. Je zal lachen met de fratsen van de elfjes of ontroerd worden bij overbekende kerstmelodieën. Onze topcast en muzikanten bezorgen het publiek een onvergetelijke show, met een setlijst die bestaat uit de grootste kerstklassiekers: ‘White Christmas’, ‘Jingle Bells’, ‘Last Christmas’ e.v.a. Wedden dat je ze moeiteloos meezingt”, klinkt het bij theaterproducent Deep Bridge.

Hans Peter Janssens.
Hans Peter Janssens.© Deep Bridge

Na Ibe werd hij Wannes Lacroix tweede in de recentste reeks van ‘The Voice’, maar de 16-jarige Wannes barst eveneens van het talent. In een recent verleden speelde hij Marx in de Studio 100-reeks ‘De Avonturen van Lolly Lollbroek’, hij had een eerste rolletje in de musical ’14-18′ en werd door Mark Tijsmans in de succesvolle Deep Bridge-productie ‘De Ridders van de Ronde Keukentafel’ gespot en opgepikt. Met zijn stem, zijn sympathieke persoonlijkheid en kerstklassiekers, pakt hij straks moeiteloos de Lotto Arena in en laat hij de harten van de tieners, de mama’s en oma’s ongetwijfeld sneller slaan.

Met de populaire, gelauwerde musicalacteur Hans Peter Janssens heeft ‘The Christmas Show’ opnieuw een grote naam gestrikt. Hans Peter verdiende zijn sporen in o.a. ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Les Misérables’, ‘The Phantom of the Opera’, ‘Chess’,e.v.a. In 2006 kreeg Hans Peter een Vlaamse Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol en twee jaar later kreeg hij de Musicalprijs Bijzondere Verdienste. In de musicalwereld staat hij nog steeds aan de absolute top en is hij één van de meest gevraagde, veelzijdige artiesten. Hij weet als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen, met staande ovaties en een massa kippenvelmomenten tot gevolg.

De grootste ambassadeur van kerstmis in Vlaanderen is zonder meer Christoff. Zijn kerstconcerten zijn al jaren een succes en zijn kerstalbum ‘Kerstmis met jou’ blijft vier jaar na de release doorverkopen en wordt tijdens de feestdagen massaal gestreamd. Voor ‘The Christmas Show’ breidt hij zijn repertoire uit, want naast de mooiste kerstklassiekers schittert hij ook met ‘Een ster’ en zal hij mogelijk ook uw ‘Zeven zonden’ vergeven.

Nu zondag 25 augustus komt Christoff naar de Antwerpse Cultuurmarkt en geeft hij tussen 16.00 en 16.30 uur, met pianobegeleiding een voorsmaakje van wat hij op ‘The Christmas Show’ zal brengen.

Tickets voor The Christmas Show bestel je op www.deepbridge.be en wie voor 1 september bestelt, geniet dezelfde gratis ticketupgrade die Deep Bridge ook al eerder succesvol lanceerde bij de hitmusical.

(PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.