Christoff en Jaimie van Down The Road zullen optreden op Lions BAD Festival

Redactie KW

Dit jaar wordt Lions BAD Festival, het belevingsfestival voor mensen met een beperking en hun begeleiders, een heel erg speciale editie: de gratis, online Bubbel Editie. Deze muzikale shownamiddag is te bekijken op donderdag 29 april 2021 via de Facebookpagina van Lions BAD Festival.

Na 10 edities op het strand van De Panne, zou Lions BAD Festival in 2020 trekken naar Expo Roeselare voor de 11e editie. Het belevingsfestival voor iedereen, dat gericht is op mensen met een mentale en/of fysieke beperking en hun begeleiders en familie, kon omwille van de coronacrisis echter niet plaatsvinden op deze nieuwe locatie. Ook in 2021 is een live evenement voor duizenden mensen niet haalbaar. Maar voor organisatie Dranoeter vzw was niets doen, absoluut geen optie.

Muzikale shownamiddag op donderdag 29 april

“Lions BAD Festival is na 10 edities uitgegroeid tot het bekendste festival in de provincie West-Vlaanderen voor mensen met een beperking”, vertelt Jeroen Verdonck van organisatie Dranoeter vzw. “De coronacrisis is een bijzonder moeilijke periode voor ons trouwe festivalpubliek. Daarom wilden we een alternatief festival op poten zetten op donderdag 29 april 2021. De Bubbel Editie wordt een gratis, online shownamiddag van 14u tot rond 16u. Dankzij deze online Bubbel Editie zijn we allemaal samen, ook al zitten we apart in onze bubbel. Een lichtpuntje in een moeilijke periode.”

De muzikale show wordt op voorhand coronaproof gefilmd. De show is op donderdag 29 april om 14u gratis te bekijken via de Facebookpagina van Lions BAD Festival en eindigt rond 16u. Na donderdag 29 april kan iedereen de gratis Bubbel Editie online (her)beleven op de website van Lions BAD Festival. De organisatie maakt nu het volledige programma bekend van de Bubbel Editie van Lions BAD Festival.

Artiesten

Christoff staat al meer dan 25 jaar op de planken en weet als geen ander hoe hij moet entertainen. Ambiance gegarandeerd met hits als ‘7 Zonden’, ‘Mijn Beste Vriend’ en ‘Sweet Caroline’. DJ Jack Amai M’n Klak is de DJ-naam van Jaimie Van Kerschaver. Vlaanderen leerde de sympathieke Jaimie kennen in het derde seizoen van Down the Road , het één-programma waarbij Dieter Coppens op reis trekt met een groep mensen met het Downsyndroom.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier