Chris Van Tongelen repeteert met harmonie Moed en Vlijt

Het werd vanmorgen een speciale repetitie. © BRU
Redactie KW

Er was speciaal bezoek zondagmorgen op de repetitie van de harmonie Moed en Vlijt. Niemand minder dan Chris Van Tongelen van De Romeo’s kwam er de nummers, die de harmonie aan het repeteren was, meezingen

Aanleiding was het concert die De Romeo’s geven op 21 maart aanstaande in zaal Kubox te Kuurne. “Onze harmonie is wel wat gewend”, vertelt voorzitter Johan Hugelier, “In het verleden concerteerden we al met onder meer Barbara Dex, wijlen Bart Van den Bossche, Els de Schepper en nog vele anderen. Voor onze muzikanten steeds opnieuw een uitdaging, maar daarnaast ook een extra motivatie. Dat we vandaag Chris Van Tongelen op bezoek kregen, heeft alles te maken met ons concert die we op 21 maart aanstaande geven. Onze harmonie is al maanden alle nummers die zullen gebracht worden zorgvuldig aan het in studeren.

Deze ochtend waren we echter toe aan de grote test om samen met Chris te repeteren. Zo kreeg hij wat meer voeling met de begeleidende harmonie die hem en de overige Romeo’s zal begeleiden.” Tijdens de repetitie werden nog wat wijzigingen aangebracht aan de nummers die zullen gebracht worden. Dirigent Francis Bonte was na de repetitie een tevreden man.

(BRU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier