Chris Reilhof houdt fanbal in eigen feestzaal De Wante in Ingelmunster

Chris Reilhof houdt dit jaar een fanbal in zijn eigen feestzaal. (foto FODI) © (foto FODI)
Redactie KW

Sinds 1 april houdt zanger Chris Reilhof feestzaal De Wante in de Gentstraat open. Op zaterdag 16 november organiseert hij zijn fanbal in de eigen feestzaal. Die avond treden er heel wat artiesten op.

Chris (50) staat al 31 jaar als zanger op een podium. Tot vorig jaar hield hij zijn jaarlijks fanbal in zaal Valentino in Izegem. Aangezien hij dit jaar sinds 1 april cafébaas is geworden, besloot hij zijn fanbal natuurlijk te verhuizen naar zijn eigen feestzaal De Wante.

Trofee De Wante

“Ik hield al die jaren trouw een fanbal. Ik denk dat ik maar één jaar geen fanbal organiseerde. Het publiek blijft afkomen en dus steek ik elk jaar veel tijd en energie in mijn jaarlijks fanbal”, vertelt Chris op donderdagmiddag net voor de start van de wekelijkse dansnamiddag in de Wante.

Chris zegt dat hij niet te klagen heeft over optredens. “De combinatie zingen en een eigen zaak is niet altijd gemakkelijk. Ik moet er natuurlijk voor zorgen dat er iemand achter de toog staat wanneer ik moet optreden. Gelukkig kon ik dat al altijd regelen. Recent bracht ik mijn derde single van 2019 uit, namelijk Leven zonder zorgen. Mijn vorige singles waren Het is voorgoed voorbij en mijn zomersingle Aan het witte strand van San Angelo. Mijn jongste single kwam uit bij D&V, dat is de firma van accordeonist Eddy Govert. Dit jaar blijf ik mijn nieuwe single Leven zonder zorgen promoten. Volgend jaar zal ik natuurlijk verder één of meerdere singles uitbrengen. Het is er niet gemakkelijker op geworden, maar ik zing nu al 31 jaar. Zolang het publiek blijft afkomen en organisatoren mij blijven vragen, blijf ik zingen”, zegt Chris Reilhof, die recent in café De Wante begon met een zangwedstrijd Trofee De Wante. “We hielden op zondag al enkele voorselecties. Op zondag 22 december vindt de halve finale plaats en een week later is er de finale. De winnaar krijgt een single-opname geschonken door Patrick Valck uit Meulebeke en vier optredens in zaal De Wante. Het is de bedoeling dat we elk jaar een dergelijke liedjeswedstrijd houden. Daarnaast wil ik in 2020 nog meer optredens organiseren in feestzaal De Wante. In oktober begon ik ook met een dansnamiddag op zondag, waarop vijftig personen aanwezig waren. Niet slecht voor een eerste uitgave en dus smaakt dat ook naar meer.”

Op zaterdag 16 november begint om 19.30 uur het fanbal van Chris Reilhof in feestzaal De Wante in de Gentstraat 238. De deuren openen om 18 uur. Er zijn optredens van Phil Kevin, Bandit, Leah Bien, Alwin, Jason Bradley, Hans Hanssens en Tina Rosita. Natuurlijk staat ook Chris Reilhof op het podium. De zanger zal in totaal 45 minuten optreden. (Patrick D.)

Een toegangskaart voor het fanbal van Chris Reilhof kost 15 euro in voorverkoop en 17 euro de avond zelf. Reserveren kan op 0498 10 71 34.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier