Vandaag hebben we onze hulpverleners meer dan ooit nodig. AZ Groeninge uit Kortrijk steekt elke dag een tandje bij om het comfort van de coronapatiënten te verbeteren en werd de afgelopen dagen nog nooit zo hard bedankt als de voorbije jaren.

"We kregen 15 kilo pralines van de Press Shop in Kuurne. Regiomanager Carolien Kamp kwam die binnen brengen. Het doet deugd dat er zoveel appreciatie is voor ons zorgteam", zegt Stefaan Lammertyn, woordvoerder van het ziekenhuis. Helaas konden we de regiomanager niet bereiken voor commentaar.

Twee mobiele frituren

Ook frituur Bossuwé, die centraal gelegen is rond het ziekenhuis, wil zijn appreciatie uitdrukken. "Het zijn normaal hoogdagen voor ons, maar alles valt nu even stil. Al onze mobiele frituren staan stil en we hadden al heel wat voedingswaren aangekocht voor deze periode. Na een brainstorm kwamen we al snel tot de conclusie dat we onze mobiele frituren nuttiger konden inzetten dan ze te laten stilstaan", vertelt Olivier Honoré.

Daarom worden alle medewerkers van het ziekenhuis dondermiddag getrakteerd op gratis frietjes. Er wordt voor ongeveer 800 man friet met saus en frikandel voorzien. "We willen echt iedereen bereiken die actief is in het ziekenhuis, zorgpersoneel maar ook de logistieke ondersteuningen. We zorgen er ook voor dat er geen fysiek contact mogelijk is met ons. Daarom hebben we plexiglas schermen geplaatst in onze mobiele frituren en zullen de nodige regels van de overheid gerespecteerd worden", besluit Olivier.

Vandaag hebben we onze hulpverleners meer dan ooit nodig. AZ Groeninge uit Kortrijk steekt elke dag een tandje bij om het comfort van de coronapatiënten te verbeteren en werd de afgelopen dagen nog nooit zo hard bedankt als de voorbije jaren. "We kregen 15 kilo pralines van de Press Shop in Kuurne. Regiomanager Carolien Kamp kwam die binnen brengen. Het doet deugd dat er zoveel appreciatie is voor ons zorgteam", zegt Stefaan Lammertyn, woordvoerder van het ziekenhuis. Helaas konden we de regiomanager niet bereiken voor commentaar.Ook frituur Bossuwé, die centraal gelegen is rond het ziekenhuis, wil zijn appreciatie uitdrukken. "Het zijn normaal hoogdagen voor ons, maar alles valt nu even stil. Al onze mobiele frituren staan stil en we hadden al heel wat voedingswaren aangekocht voor deze periode. Na een brainstorm kwamen we al snel tot de conclusie dat we onze mobiele frituren nuttiger konden inzetten dan ze te laten stilstaan", vertelt Olivier Honoré. Daarom worden alle medewerkers van het ziekenhuis dondermiddag getrakteerd op gratis frietjes. Er wordt voor ongeveer 800 man friet met saus en frikandel voorzien. "We willen echt iedereen bereiken die actief is in het ziekenhuis, zorgpersoneel maar ook de logistieke ondersteuningen. We zorgen er ook voor dat er geen fysiek contact mogelijk is met ons. Daarom hebben we plexiglas schermen geplaatst in onze mobiele frituren en zullen de nodige regels van de overheid gerespecteerd worden", besluit Olivier.