Chiro Tijl uit Ardooie zamelt geld in voor zomerkamp

© GF
Redactie KW

Komende zomer trekt Chiro Tijl uit Ardooie opnieuw op kamp. Om het financieel leefbaar te houden, organiseren ze op zaterdag 16 april hun jaarlijks kampetentje. Ondertussen telt de groep af naar hun jubileum volgend jaar.

Het zomerkamp is uiteraard niet goedkoop, maar de leiding doet er alles aan om het zo betaalbaar mogelijk te houden voor de leden. Zoals elk jaar staat ook nu weer een kampetentje geprogrammeerd. “Daarmee willen we spelmateriaal aankopen, van ballen tot hockeysticks en knutselmateriaal” weet Bert Huys van Chiro Tijl.

Ribbetjes à volenté

Op zaterdag 16 april kan je vanaf 18.30 uur in CC ‘t Hofland terecht voor een ribbetjesfestijn. Naast een aperitief krijg je er frietjes en ribbetjes à volonté. Er is ook koffie en een dessert voorzien. Volwassenen betalen 15 euro, kinderen van 5 tot 12 jaar betalen slechts 10 euro. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar bert@berthuys.be en het gepaste bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE12 7380 0807 7492, met vermelding van het aantal volwassenen en kinderen.

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.