Chiro Ilse sprokkelt likes voor een nieuwe kamptent

Lotte Spillebeen (links) en Khaila Schoonvaere in het materiaalkot van de Chiro bij wat rest van de tent. © foto Frank
Redactie KW

Vorig jaar werd de kamptent van de Chiromeisjes Ilse in Ellikom in Limburg weggeblazen en vernield door een windhoos en nu organiseren de meisjes enkele acties om geld voor een tent in het laatje te brengen.

“Maar we kunnen ook een tent winnen via een wedstrijd van tentenverkoper en -verhuurder T-event waarbij de mensen zoveel mogelijk een foto op onze Facebookpagina moeten liken”, zegt Lotte Spillebeen. “Afgelopen zomer vernielde een windhoos onze kamptent in Ellikom, een deelgemeente van Oudsbergen in Limburg”, zegt Lotte. “Een nieuwe tent kopen kost veel geld en dat konden we dit jaar niet bijeensparen omdat tal van onze activiteiten afgelast werden door het coronavirus: eetfestijn, aspifuif, appelverkoop, … Om een tent te winnen konden we meedoen aan een wedstrijd van T-event, waarvoor we een mooie foto in verband met corona moesten maken.”

“De Chiroleden maakten eerst tekeningen voor de bewoners van wzc Aksent en namen een foto toen ze die gingen afgeven aan de bewoners. Die foto zetten we op onze Facebookpagina en T-event selecteerde ons voor de wedstrijd. Nu vragen we aan zoveel mogelijk mensen om die foto te liken (en ook te delen) op onze Facebookpagina. De jeugdvereniging met de meeste ‘likes’ wint de tent. Doen dus!”

Daarnaast kan je de Chiro ook nog eens steunen door Chirobuttons (ontwerp leidster Eline) en snoepzakjes te kopen (3 euro voor telkens 3 stuks) via de Facebookpagina van één van de leidsters. Of bezorg de barcode van een Soubry-verpakking in de brievenbus van de Chiro. Iets online kopen via https://trooper.be/chiroilse is ook een mogelijkheid.” (IB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier