Chiro Aartrijke pakt uit met zomerbar Bloom Boom

De leid(st)ers van Chiro Aartrijke staan al te popelen om op Chirokamp te vertrekken. Die sfeer wordt doorgetrokken in de pop-up zomerbar. © BC
Redactie KW

De Chiro van Aartrijke opent volgend weekend de pop-up zomerbar ‘Bloom Boom’ aan de Chirolokalen in de Aartrijksestraat. “Deze zomerpop-up moet onze openluchtfuif vervangen”, klinkt het.

Net zoals alle verenigingen heeft Chiro Aartrijke er enkele bewogen maanden opzitten. “We zagen de helft van ons werkjaar in rook opgaan. Toch hebben we niet stilgezeten. Elke zondag hebben we een activiteit georganiseerd voor onze leden via livestream. Het was natuurlijk niet hetzelfde, maar zo konden we onze leden toch een leuke zondagactiviteit bezorgen”, begint leider Selattin Defevere.

Deze zomer zou Chiro Aartrijke een openluchtfuif organiseren om wat geld in het laatje te brengen. “Door de coronacrisis hebben we een alternatief moeten bedenken. We organiseren op vrijdag 17 juli en zaterdag 18 juli een zomerse pop-upbar aan de Chirolokalen. Iedereen is welkom op vrijdag vanaf 17 uur en op zaterdag vanaf 14 uur. We sluiten een uur na middernacht”, zegt Tijs Vermeir.

Cocktails en nachos

Geen sfeervolle zomerbar zonder cocktails natuurlijk. “We maken onze cocktails zelf. Omdat we zeker willen zijn dat ze van uitmuntende kwaliteit zijn, hebben we ze al eens voorgeproefd. Als snacks voorzien we nachos, loempia’s en ijsjes”, vertelt Keanu Blomme.

Ondertussen kijkt de leiding van Chiro Aartrijke al uit naar het jaarlijkse kamp. “Van 31 juli tot 10 augustus verblijven we in Bellingen bij Halle. Het wordt geen kamp zoals gewoonlijk, maar we zijn blij dat we geen leden hebben moeten weigeren op ons kamp. We werken met drie bubbels en we zullen er opnieuw een onvergetelijk avontuur van maken”, besluit Margot Logier. (BC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier