Chelsea is nieuwe wijkinspecteur voor Lissewege en Zwankendamme

Chelsea Gzom. (gf)
Chelsea Gzom. (gf)
Redactie KW

De 26-jarige Chelsea Gzom is de nieuwe wijkinspecteur van de Brugse politie voor de deelgemeenten Lissewege en Zwankendamme.

Ze werkt vier vijfde en werkt nooit op maandag. Door corona verloopt alles nu wat anders. Chelsea moet ook de quarantaines controleren en zien of ze wel nageleefd worden na terugkeer van een vakantie. Woonstcontroles gebeuren nu aan de voordeur gezien de coronamaatregelen.

Ze wil zoveel mogelijk tijd uittrekken voor haar wijken en een aanspreekpunt zijn voor de bevolking. Dagelijks werkt ze vanuit de politie afdeling Zeebrugge waar ook de verhoren gepland worden. Ook daar moet je voor alles vooraf een afspraak maken. Omdat ze snel heel wat mensen wil leren kennen, zal ze ook op woensdag van 12 tot 16 uur te vinden zijn in de Oude Pastorie van Lissewege waar mensen ook naar de dienst bevolking en de bibliotheek komen. Daar kunnen de mensen binnen lopen met vragen of opmerkingen. Ook daar kan je nu best vooraf je komst melden. Chelsea is te bereiken via 0471 56 85 70.

(SR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier