Cercle Brugge gaat de strijd aan tegen COVID-19, het coronavirus. Vorig week besliste groen-zwart de groepstrainingen tot nader order te staken. De spelers kregen van de technische staf een individueel trainingsprogramma en hun gezondheidstoestand wordt door de medische staf dagelijks opgevolgd. "Handen ontsmetten en contact zoveel mogelijk mijden is en blijft de kernboodschap", klinkt het bij Cercle.

De administratieve medewerkers werken op een minimumbezetting en thuis werken wordt zoveel mogelijk aanbevolen. Alle meetings worden indien mogelijk digitaal georganiseerd. De fysieke ticketingdienst en de fanshop blijven tot minstens 3 april gesloten. Online merchandising bestellen kan wel.

Cercle Soirée uitgesteld

Daarnaast zijn ook enkele businessevents uitgesteld, zoals de tweede editie van Cercle Soirée. Die was gepland op 28 maart en zal dus niet doorgaan. Tot slot heeft groen-zwart nog een boodschap aan alle fans. "We vragen om alle overheidsmaatregelen op te volgen en strikt na te leven. Samen is wat ons bindt en samen gaan we de strijd aan. We beat as one!"

(ACR)

Cercle Brugge gaat de strijd aan tegen COVID-19, het coronavirus. Vorig week besliste groen-zwart de groepstrainingen tot nader order te staken. De spelers kregen van de technische staf een individueel trainingsprogramma en hun gezondheidstoestand wordt door de medische staf dagelijks opgevolgd. "Handen ontsmetten en contact zoveel mogelijk mijden is en blijft de kernboodschap", klinkt het bij Cercle. De administratieve medewerkers werken op een minimumbezetting en thuis werken wordt zoveel mogelijk aanbevolen. Alle meetings worden indien mogelijk digitaal georganiseerd. De fysieke ticketingdienst en de fanshop blijven tot minstens 3 april gesloten. Online merchandising bestellen kan wel. Daarnaast zijn ook enkele businessevents uitgesteld, zoals de tweede editie van Cercle Soirée. Die was gepland op 28 maart en zal dus niet doorgaan. Tot slot heeft groen-zwart nog een boodschap aan alle fans. "We vragen om alle overheidsmaatregelen op te volgen en strikt na te leven. Samen is wat ons bindt en samen gaan we de strijd aan. We beat as one!" (ACR)