Cercle Brugge blaast 121 kaarsjes uit … in 121 huiskamers

De gigantische verjaardagstaart werd in 121 stukjes gesneden en afgeleverd bij onder meer Kylian Hazard en Miguel Van Damme. © screenshot
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Adjunct-hoofdredacteur

Cercle Brugge heeft zijn 121ste verjaardag op opmerkelijke wijze gevierd. Groen-Zwart mocht donderdag 121 kaarsjes uitblazen en deed dat letterlijk … in 121 huiskamers. Ook doelman Miguel Van Damme, die tegen leukemie strijdt, ontving een stukje taart.

Cercle Brugge werd er op donderdag 9 april 121 en vierde dat op bijzondere wijze. De Vereniging wilde zijn stichtingsdag niet herdenken via een bericht op de sociale media of een droge mededeling op de website. Neen, het mocht best wat orgineler.

Bakkerij Chris uit Maldegem bakte een gigantische groen-zwarte verjaardagstaart, sneed die in 121 stukjes en Cercle leverde die in een geperonaliseerde geschenkdoos af bij 121 supporters en spelers. Zo ontvingen onder meer Kylian Hazard en de geplaagde doelman Miguel Van Damme een stukje taart. De ‘kadoosjes’ werden volgens de Vereniging met speciaal vervoer en de nodige social distance afgeleverd.

Miguel Van Damme ontvangt zijn 'kadoosje'.
Miguel Van Damme ontvangt zijn ‘kadoosje’.© screenshot

https://www.youtube.com/watch?v=fYlXyheetSM

Bij het stukje taart werd ook telkens een kaarsje met een ‘tactische bespreking’ afgeleverd. Dat zorgde ervoor dat Cercle 121 kaarsjes mocht uitblazen in liefst 121 huiskamers. “We beat as one, we eat as one”, klinkt het bij Cercle.

De fraaie video kwam tot stand in samenwerking met Branded by Geronimo, de marketingpoot van het West-Vlaamse productiehuis achter de VTM-reeks ‘Helden van Hier: Corona’.

De 'kadoosjes' werden afgeleverd bij 121 spelers en supporters van Cercle.
De ‘kadoosjes’ werden afgeleverd bij 121 spelers en supporters van Cercle.© gf

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier