Ceo’s 4 Climate schenkt 24.000 mondmaskers aan zelfstandige thuisverpleegkundigen

Roland Maes van Ceo's 4 Climate met een deeltje van de duizenden mondmaskers. © gf
Olaf Verhaeghe

Zelfstandige thuisverpleegkundigen die aangesloten zijn bij de Kring Zuid-Westvlaanderen krijgen eerstdaags nieuwe chirurgische mondmaskers van Ceo’s 4 Climate. Initiatiefnemer Roland Maes, zaakvoerder van CRM Group in Desselgem, is maar wat blij om maar liefst 24.000 mondmaskers te kunnen schenken.

Het had wat voeten in de aarde, maar vandaag is de levering van 24.000 mondmaskers dan toch aangekomen. Roland Maes, zaakvoerder van CRM Group en trekker van Ceo’s 4 Climate, is trots op de realisatie. Ceo’s 4 Climate is een platform met informatie en inspiratie voor ondernemers die duurzaam en klimaatbewust willen ondernemen.

“Zelfs met kleine ingrepen in je werking, kan je een groot verschil maken. Daar zijn wij van overtuigd“, zegt Roland. “Maar ook in deze coronatijden willen wij op een andere manier ons steentje bijdragen. We steunen heel bewust de thuisverpleegkundigen omdat die dreigen vergeten te worden wat mondmaskers betreft.”

De gecertificeerde chirurgische maskers beschermen de patiënten van de thuisverpleegkundigen die op een dag met heel veel verschillende mensen in contact komen. “Zorg dragen voor de mensen in de zorg is essentieel in deze periode“, pikt Bruno Lambert van Ceo’s 4 Climate in. “We hebben enorm lang gezocht naar deze maskers en zijn dan ook heel blij om ze gratis te kunnen verdelen. Door samen te werken met de Kring Zuid-Westvlaanderen en Gino Parmentier zijn we er bovendien zeker van dat ze in de juiste handen terechtkomen, bij de mensen die ze nu het meest nodig hebben.” De 24.000 mondmaskers worden eerstdaags verdeeld over de zelfstandige thuisverpleegkundigen in het zuiden van de provincie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier