Celine Vilez uit Beveren start met nails & beauty

Celine Vilez. (foto SM)
Redactie KW

Onlangs opende de 22-jarige Celine Vilez haar eigen schoonheidssalon in de Duivelsstraat 3, een zijstraatje van de Beversesteenweg ter hoogte van bakkerij Van Bruaene.

“Het is altijd mijn droom geweest om een eigen schoonheidssalon uit te baten”, steekt Celine Vilez van wal. “Ik was pas 15 jaar oud toen ik mijn eerste nagelcursus begon te volgen. Na mijn zevende specialisatiejaar aan het VISO ben ik fulltime beginnen werken bij Instituut Sissi. Na mijn uren was ik dan in bijberoep bezig bij mijn ouders thuis in de Sprietstraat in Ardooie. De zaken gingen goed, waardoor ik besloot van job te veranderen en parttime aan de slag te gaan bij Nagelstudio Cara. Dankzij mond-tot-mondreclame bleven de zaken thuis goed draaien en een jaar later besloot ik de stap naar zelfstandigheid te wagen. Op zaterdag 7 december kon ik dus mijn eigen zaak ‘Celine Vilez nails & beauty’ openen in mijn nieuwbouw in Beveren.”

nieuw: Laserontharing

“Mijn focus ligt vooral op de nagels en wimperextensions”, gaat de naar Beveren uitgeweken Ardooise verder. “Maar ook voor zaken zoals pedicure, spraytanning en gelaatsverzorging, waarbij mijn focus op huidverbetering ligt, kunnen de mensen bij mij terecht. En sinds kort kan ik ook laserontharing aanbieden. Ik ben enorm blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken en zorg dan ook dat ik altijd via bijscholingen op de hoogte ben van de laatste nieuwtjes.”

Een afspraak maken kan online via www.celinevilez.be, 0476 67 15 11 of info@celinevilez.be, maar ook via social media zoals Facebook en Instagram. De zaak is elke dag open van 8 tot 19.30 uur, met uitzondering van de woensdagnamiddag en in het weekend. “Al maak ik op zaterdag uiteraard een uitzondering met de feestdagen of andere speciale gelegenheden zoals communies.” (SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier