Celine Demortier dingt mee naar titel van Miss Elegance

Celine Demortier doet een gooi naar de titel van Miss Elegance. (foto BRU) © BR1 BRU
Redactie KW

Celine Demortier (21) is een van de elf kandidates die een worp doen naar de titel van Miss Elegance 2022. Aan klassieke missverkiezingen wenst Celine niet deel te nemen, gezien de klemtoon daar hoofdzakelijk op het fysieke aspect wordt gelegd.

In de grote wereld van missverkiezingen is Miss Elegance een buitenbeentje. Maten, gewichten of leeftijd zijn er niet van belang, zelfs niet of je student, vrijgezel of getrouwd bent. De klemtoon wordt gelegd op een verzorgd voorkomen en laaiend enthousiaste kandidates.

Voor de 21-jarige schoonheidsspecialiste Celine Demortier is deze verkiezing de kans om haar verleden een plaatsje te geven. “Bij Miss Elegance krijgen de kandidates geen nummer gezien de organisatie de finalistes als mensen ziet en niet als nummertjes”, opent Celine. “In aanloop naar de finaleavond beleven de kandidates een fantastische periode vol workshops, trainingen, fotoshoots enz… In tegenstelling tot missverkiezingen is er ook geen rivaliteit onder de kandidates.”

“Ik zou stellen dat alle elf de kandidates lotgenoten zijn, die tijdens hun jeugd iets bijzonders hebben meegemaakt en deze verkiezing zien als een nieuwe start. Zelf twijfel en denk ik soms te lang over iets na voor ik een definitieve beslissing neem. Daarnaast voel ik me ook altijd sterk betrokken bij problemen die personen uit mijn omgeving ervaren.”

Sterker in leven staan

“Ik hoop alvast met mijn deelname aan Miss Elegance de negatieve zaken een plaatsje te geven, zodat ik sterker in het leven kan staan. De organisatie achter Miss Elegance doet er alvast alles aan om ons daarbij zo goed mogelijk te begeleiden! Het was eigenlijk tijdens een vakantiejob zo’n twee jaar geleden dat ik de verkiezing en waarvoor ze stond leerde kennen. Ik was meteen door het concept positief geprikkeld, waardoor ik mij even later inschreef. Een beslissing waar ik nog geen minuut spijt van heb gehad!”

In februari 2022 vindt de finale van Miss Elegance plaats. De verkiezing bestaat uit een tweeluik, waarbij enerzijds de organisatie die je de hele periode heeft begeleid en van nabij heeft gevolgd, punten toekent en anderzijds een jury, die de avond zelf zijn mening zal vormen. Een stemming via sociale media of sms komt er niet aan te pas, hoewel het iedereen vrij staat de foto’s van de kandidates op Instagram of Facebook te liken! Wie Celine wil steunen kan surfen naar www.miss-elegance.be, daar klikken op finalisten 2022 en vervolgen op de foto van Celine, zodoende dat je verder op haar Facebookpagina terecht komt. (BRU)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.