Celine Cool uit Beselare finaliste Miss Batjesverkiezing 2019

Redactie KW

Ook Beselare heeft met Celine Cool (18) een kandidate die meedingt naar het kroontje van Miss Batjesprinses. “Onder impuls van mijn vriendinnen heb ik mij ingeschreven”, vertelt Celine.

Celine (18) woont samen met haar ouders in de Schottenlaan in Beselare. Ze volgt deeltijds onderwijs verkoop in Poperinge en is deeltijds in Ieper aan het werk als verkoopster. “Wat ik vooral tof vind, is dat bij de Batjesprinsesverkiezing niet alleen het uiterlijke telt, maar ook het innerlijke. Men opteert niet alleen voor meisjes met de ideale maten. Dit is een visie waar ik volledig achter sta, want ikzelf ben ook ietsje mollig, maar daarom niet minder aantrekkelijk. Mijn ambitie is natuurlijk het behalen van het kroontje, maar dat zal wel de ambitie van iedere deelneemster zijn. Anders doe je niet mee”, aldus Celine, die zich liet inschrijven onder impuls van haar vriendinnen.

Ik ben graag bezig met make-up, maar mijn grootste ontspanning vind ik in de fotografie

“Maar toch ben ik al blij met de ervaringen die ik sindsdien mocht meemaken. Zo heb ik al veel nieuwe mensen leren kennen. We zijn al op weekend geweest met de meisjes en dat is bijzonder goed meegevallen. Het is echt een toffe bende. Als ik het niet haal, zal er natuurlijk wat teleurstelling zijn, maar eigenlijk gun ik het oprecht iedereen. We zijn vriendinnen geworden. Wat de toekomst brengt, weet ik nog niet. Eerst wil ik nu afwachten hoe het loopt en misschien doe ik later nog wel eens mee aan een verkiezing“, zegt Celine, die zich gesteund voelt door iedereen uit haar kennissenkring. “Al mijn vrije tijd gaat nu uit naar de verkiezing, maar het is fijn en ik doe het graag. Wie als meisje droomt er niet van ooit deel te nemen aan een missverkiezing?”

Creatief

“Eigenlijk ben ik al altijd creatief bezig geweest. Op school volgde ik decoratie en etalage. Ik ben zeker niet iemand om een nine-to-five kantoorjob uit te oefenen. Zo ben ik heel graag bezig met make-up. Maar mij grootste ontspanning vind ik in de fotografie. Specifieke onderwerpen heb ik daarin niet, maar meestal kies ik voor zwart-wit. Dergelijke foto’s hebben voor mij meer inhoud en ziel. Verder ben ik ook altijd bezig met wat er in de wereld gebeurt en ontdek ik graag nieuwe dingen. Maar nu moet dit alles efkes plaatsmaken voor de Miss Batjesverkiezing.”

(NVZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier