Celien en Yves Segers zingen samen ‘Dat ene moment’

Celien – dochter van Margriet Hermans – en Yves Segers trokken naar de studio voor een duet ‘Dat ene moment’. Sinds vrijdag 30 oktober is die single te vinden als digitale download en via de courante streamingkanalen.


In het najaar van 2019 gingen Celien en Yves Segers op de uitnodiging van Salim Seghers in om hem te vergezellen op de jaarlijkse fanreis naar Lloret Del Mar. Dat deze week naar de zon in een single zou resulteren, hadden Celien en Yves nooit durven dromen. Tijdens een avondje in de karaoke besloten Celien en Yves Segers samen het duet ‘Endless Love’ van Diana Ross en Lionel Ritchie te zingen en dat was een heel aangename verrassing voor Celien. “Iedereen kent Yves als schlagerzanger, maar die kan potverdikke keigoed ook andere genres zingen. Ik was daar best wel van onder de indruk moet ik eerlijk toegeven”, reageert Celien. Niet alleen muzikaal klikte het, die reis heeft onze vriendschap alleen maar intenser gemaakt.”

“Na de reis spraken wij meermaals af en tijdens een bezoek aan Celien zijn wewat aan het zingen geweest. Onze stemmen leken echt wel te blenden en toen groeide het idee om samen eens een duet op te nemen”, glundert Yves Segers. Celien en Yves kwamen tijdens het zingen bij het nummer ‘From this moment’ van Shania Twain uit, dat ligt perfect binnen hun gezamenlijke muzieksmaak. Diezelfde avond schreven Celien en Yves al een Nederlandstalige tekst op het nummer van de Canadese zangeres. ‘Dat ene moment’ is vanaf nu hun nieuwe single. Niemand die een jaar geleden geld zou ingezet hebben op deze toch wel verrassende samenwerking. “Yves en ik hebben elkaar eigenlijk onverwacht gevonden en hebben op korte tijd een heel vriendschappelijke band opgebouwd. Ik ken Yves eigenlijk nog maar een jaar écht goed, maar het lijkt wel alsof we al20 jaar bij elkaar over de vloer komen”, gaat Celien verder. Yves beaamt dat het op meerdere vlakken goed klikt met Celien. “Het lijkt voor buitenstaanders misschien niet de meest evidente combinatie, maar ook een artiest moet af en toe eens verrassen. Iedereen verwacht van mij bijvoorbeeld een ambiancenummer, deze keer is het dus een ballade geworden. Ik ben oprecht blij dat ik dit nummer samen met Celien heb mogen inzingen”, besluit Yves Segers. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.