CCV Frietrock voegt Golden Earring en Magnapop toe aan affiche

De Amerikaanse rockband Magnapop. (foto Pieter Verhaeghe)
Redactie KW

Het Iepers festival CCV Frietrock pakt uit met twee nieuwe namen. Op zaterdag 7 september komen de Nederlandse rockband Golden Earring en de Amerikaanse rockband Magnapop naar De Leet.

“Met Golden Earring en Magnapop voegen we twee publiekstrekkers toe aan de affiche”, aldus Carl Bijttebier van Frietrock. “Beide bands zullen de zaterdag op het hoofdpodium te zien zijn. Magnapop is een Amerikaanse band die vooral furore maakte in de jaren negentig. Het nummer ‘Lay it Down’ is hun bekendste hit. De groep treedt na een lange stilte opnieuw op en nam CCV Frietrock 2019 op in hun Europese tour. Golden Earring is de absolute headliner op zaterdag. De Nederlandse rockband kennen we vooral van de nummers ‘When The Lady Smiles’, ‘Radar Love’ en ‘Twilight Zone’. Naast Pinkpop zijn ze deze zomer dus ook te zien op Frietrock.”

Eerder raakte al bekend dat ook The Schmutz en Praga Khan op vrijdag 6 september naar het gratis festival komen. Voor zaterdag 7 september kondigde de organisatie Looper al aan op het dj-podium. “Op 15 april start de voorverkoop van drank en food jetons“, vervolgt Bijttebier. “Interessant om weten is dat je met je voorverkoopvoucher altijd op het festivalterrein kan, ook als het terrein afgesloten wordt bij het bereiken van het maximum aantal toegelaten personen.”

(HD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier