CC De Steiger brengt cultuur naar Meense woonzorgcentra

Schepen Griet Vanryckegem brengt samen met CC De Steiger cultuur naar woonzorgcentra Andante en De Ceres. © WO
Redactie KW

Voorlopig zijn alle activiteiten in CC De Steiger geschrapt tot 3 mei, maar in deze uitzonderlijke tijden wil de directie samen met de schepen van Cultuur Griet Vanryckegem de draad weer opnemen.

Een eerste initiatief richt zich tot de bewoners en personeelsleden van de woonzorgcentra door hen op woensdag 22 april een bijzonder concert aan te bieden. In de namiddag zullen de Meense accordeonist Marino Punk en de Rekkemse zanger Luc Dufourmont samen optreden in woonzorgcentrum Andante in Menen (14.15 uur)en in het woonzorgcentrum Ceres in Lauwe (15.30 uur).

“De artiesten en de bijhorende omkadering zullen daarbij alle maatregelen en voorschriften strikt opvolgen. Het concert zal op een veilige afstand gevolgd kunnen worden door alle aanwezigen. Alles wordt live gestreamd via de socialemediakanalen van Cultuurcentrum De Steiger. Met ons cultuurcentrum CC De Steiger blijven we inspanningen leveren om cultuur tot bij de mensen te brengen. De bewoners van de woonzorgcentra beleven hopelijk enkele mooie momenten om de moeilijke tijd te overbruggen. We zullen doorgaan!”, aldus cultuurschepen Griet Vanryckegem. (WO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier