Tal van bedrijven sprongen reeds op de kar en schenken goederen waaronder Horeca Totaal en Carrefour. De Brugse Carrefour supermarkten en de winkel van Knokke vragen nu hun klanten om een product te schenken voor de actie. De klanten zien meteen in de winkel welke producten ze kunnen schenken. Die kunnen ze dan na aankoop achterlaten in de inzamelmanden die dan door de Brugse chefs opgehaald worden.

Vandaag hebben de chefs het personeel van het woonzorgcentrum Avondrust in Varsenare verwend. Eerder bakte de Brugse chef Geert Vanhee reeds pannenkoeken voor het personeel. Voor het zorgpersoneel van het AZ Sint-Lucas in Assebroek maken de Brugse ondernemers van Dhollander Depagas en Bistro To Taste vele liters verse soep. Zij konden rekenen op de medewerking van de groothandel in groenten Dhuygelaere.

(SR)

Tal van bedrijven sprongen reeds op de kar en schenken goederen waaronder Horeca Totaal en Carrefour. De Brugse Carrefour supermarkten en de winkel van Knokke vragen nu hun klanten om een product te schenken voor de actie. De klanten zien meteen in de winkel welke producten ze kunnen schenken. Die kunnen ze dan na aankoop achterlaten in de inzamelmanden die dan door de Brugse chefs opgehaald worden. Vandaag hebben de chefs het personeel van het woonzorgcentrum Avondrust in Varsenare verwend. Eerder bakte de Brugse chef Geert Vanhee reeds pannenkoeken voor het personeel. Voor het zorgpersoneel van het AZ Sint-Lucas in Assebroek maken de Brugse ondernemers van Dhollander Depagas en Bistro To Taste vele liters verse soep. Zij konden rekenen op de medewerking van de groothandel in groenten Dhuygelaere.(SR)