Carrefour opent eerst officiële fanshop van Club Brugge in supermarkt

Redactie KW

Hypermarkt Carrefour van Brugge B-Park verkoopt fanartikelen voor de supporters van Club Brugge. Het is de eerste keer dat een Belgische voetbalclub een fanshop opent in een supermarkt.

Het assortiment bestaat uit 158 artikelen: zo vinden de klanten er onder andere het unieke play-off shirt terug, net als de volledige Macron-collectie, sjaals, ballen, beertjes en allerlei accessoires.

“De samenwerking met Carrefour is natuurlijk weloverwogen en is er één tussen twee merken die elkaar alleen maar kunnen versterken. Hypermarkt Carrefour B-Park is een prachtige winkel waar een officiële Club Shop perfect in past. Als nationaal merk met sterke lokale verankering zijn we ervan overtuigd dat dit een succesverhaal kan worden”, klinkt het bij Vincent Mannaert, CEO van Club Brugge.

“Carrefour zoekt steeds naar mogelijkheden om haar lokale verankering te versterken door het aanbod met de klant mee te laten evolueren. Jaarlijks kan Club Brugge rekenen op zo’n 600.000 supporters verspreid over het hele land, maar vanzelfsprekend ook heel wat uit de regio Brugge. Met deze Club Shop hopen we dan ook een groot deel van deze trouwe fanbase aan te spreken die de officiële producten 7 dagen op 7 in hun vertrouwde Hypermarkt Carrefour zullen vinden”, voegt Baptiste van Outryve, Directeur PR & Corporate Communicatie van Carrefour België toe.

Om de opening van de fanshop extra in de kijker te zetten, zakken verschillende spelers op woensdag 11 april af naar de Hypermarkt Carrefour van Brugge B-Park voor een signeersessie. Op zondag 22 april zal de Club-mascotte er aanwezig zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier