"Ik heb mijn vijf vaste personeelsleden en vier flexijobbers bedankt voor hun blijvende inzet in al die weken", zegt Olivier Joos, zaakvoerder van Carref...

"Ik heb mijn vijf vaste personeelsleden en vier flexijobbers bedankt voor hun blijvende inzet in al die weken", zegt Olivier Joos, zaakvoerder van Carrefour Express in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. "Bij de start in maart kregen wij te maken met klanten die begonnen te hamsteren. In onze winkel werd toen voornamelijk heel wat conserven, koffie, wc-papier, chips en bloem gekocht.""We konden elke dag opnieuw starten met aangevulde rekken maar daarvoor moest het team heel wat uren en dagen na elkaar werken. Het blijft nog druk in de winkel omdat ze de grote supermarkten ontwijken, maar het hamsteren is gedaan. Het was dan nu ook het gepaste moment om ze allemaal een voor een te bedanken"De zaak is zeven dagen per week open, ook op alle feestdagen. (SR)