Carpoolparking in Izegem sluit tot eind dit jaar door werken

© foto Google Streetview
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Momenteel zijn er volop werken aan de gang aan drie bruggen over de E403 tussen Rumbeke en Izegem. Als gevolg en uit veiligheidsoverwegingen wordt de carpoolparking in Izegem nu gesloten.

Uit veiligheidsoverwegingen werd beslist om de carpoolparking onder de E403 ter hoogte van afrit 7 Roeselare-Haven tijdelijk af te sluiten”, luidt het op de website van Agentschap Wegen en Verkeer. “Door de werkzaamheden aan de brug bestaat er immers het risico dat kleine brokstukken naar beneden kunnen vallen. Om de kans op schade aan de voertuigen te vermijden werd daarom beslist de carpoolparking tijdelijk te sluiten tot het einde van de werken (tot eind dit jaar).”

Op de E403 tussen Rumbeke en Izegem worden momenteel in de rijrichting Brugge structurele onderhoudswerken uitgevoerd aan 3 bruggen. De werken omvatten onder andere het vernieuwen van de brugvoegen. Ook aan de onderkant van de brug worden werken uitgevoerd.

De werken zullen tot het einde van het jaar duren. Al het verkeer wordt op de rijstroken richting Doornik gebracht. Alle op- en afritten op dit wegvak blijven open.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier