Camille Lybeer (24) start eigen eventbureau DOT-events in Roeselare

“Het totaalconcept van creatief koken, organiseren en mensen een onvergetelijke dag doen beleven, vind ik zalig”, klinkt het overtuigd.

Camille Lybeer. © (foto SB)

“Vanaf mijn 14de ben ik al in de horeca aan de slag”, vertelt deze volbloed Roeselaarse. “Veel jongeren kennen mij misschien van Café Saint-Georges of Café Romen.”

“Ik volgde kunstonderwijs in Brugge en een opleiding kok-restauranthouder. Mijn stage deed ik in De Huiskamer en daarnaast werkte ik ook nog in Lot56, een Izegems restaurant.”

Al snel groeide bij Camille het idee om op zelfstandige basis in de Ieperse golfclub ‘De Palingbeek’ te beginnen. “Dat heb ik vier jaar met veel plezier gedaan. Je kon er lekker eten en er werden toffe evenementen georganiseerd. Vooral dat laatste was helemaal mijn ding”, glimlacht Camille. “Dit zorgt voor variatie in je job en je kunt je creatief uitleven tijdens themafeesten. Ik ben nu eenmaal altijd een persoon geweest die hield van sfeer en gezelligheid.”

“Sinds ik eind december stopte met de golfclub, stak ik af en toe een handje toe bij Jules Bar in Kortrijk. Als mensen geïnteresseerd zijn, waag ik mij soms ook nog eens aan het modellenwerk. Ik heb mij ingeschreven voor Fashion Events. Een concours dat modellen zoekt om in kleinere winkels en boetieks kledij te showen. Maar voorlopig wil ik mij met volle overgave op deze zelfstandige zaak gooien.”

Feesten op maat

“DOT staat voor ‘alles is af’. De locatie in de Brugsesteenweg 346 in Roeselare kan gehuurd worden voor home-cooking, catering en andere concepten. Wij staan voor persoonlijke begeleiding bij de organisatie van elk feest of evenement. Je kunt kiezen tussen verschillende formules of we arrangeren een event op maat.”

Het pand in de Brugsesteenweg kan zowel indoor als outdoor gehuurd worden en biedt heel wat mogelijkheden. Er is een grootse buitenkeuken, een zwemvijver en binnen zijn er verschillende ruimtes met elk hun eigen karakter.”

“Het geheel omvat de ideale plaats voor elk groot of klein evenement, privé- of bedrijfs- of verenigingsfeest binnen een bepaald thema. Bovendien is er gratis WIFI en top-catering mogelijk.”

DOT-events bevindt zich in het Mammoetcenter naast de Aveve-winkel in de Brugsesteenweg 346, Roeselare.

Meer info via info@dotitevents.com of 0473 32 36 54.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.