Cafetaria sporthal Ogierlande is weer open

Maxime Desseyne, Emmanuel Vanderbeke en Justien Vanderschaeghe op het coronaproof terras van sporthal Ogierlande. © EV
Redactie KW

Goed nieuws voor sporters en fietsgroepen. Sinds kort kunnen ze na hun inspanning weer terecht in de cafetaria van sporthal Ogierlande in Gits voor wat ontspanning.

Om aan alle vereiste veiligheidsregels te voldoen, moet er creatief worden omgesprongen met het meubilair en de aanwezige ruimte. “Ik heb een grote ruimte en een groot terras, dus het is geen probleem om de tafels op anderhalve meter te zetten”, legt uitbater Emmanuel Vanderbeke uit.

Met de plantenbakken die er al stonden, kan ik de tafels van elkaar scheiden. Aan de toog hangen, zit er voorlopig niet in maar met receptietafels met hoge stoelen krijg je hier toch een beetje een tooggevoel”, klinkt het lachend.

Tal van sportclubs mogen ook weer hun indoortrainingen hervatten. Die zullen de weg naar de cafetaria snel weer terugvinden. “Onze openingsuren zijn een beetje gewijzigd“, vertelt Emmanuel. “Op zaterdag open ik bij goed weer van 14 tot 21 uur. Op woensdag en vrijdag zijn we open van 13 tot 23 uur. Op donderdag gaan de deuren open van 18 tot 23 uur en op zondag van 10.30 tot 13 uur.

Fietsgroepen welkom

“In het weekend zijn fietsgroepen van harte welkom om na hun ritje iets te komen drinken. Daarvoor nemen ze wel best eerst contact op via 0476 64 58 59 om een plaatsje te reserveren”, geeft Emmanuel nog mee. (EV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier