Café ‘t Excuus uit Ingelmunster brengt versgemaakte cocktails aan huis

Hannes van 't Excuus levert gratis de cocktails aan huis. © (Foto FODI)
Redactie KW

Ook Hannes en Fay van café ‘t Excuus in Ingelmunster moesten door de regering wegens het coronavirus de deuren van hun café op het Stationsplein sluiten.

“De eerste week gaat dat nog en kan je eens de frigo’s grondig uitkuisen. De andere week is dat ook nog geen probleem om andere werkjes te vinden, maar na enkele weken sluiting kunnen we niet altijd met ons kindje op wandel gaan of met de hond spelen”, zegt Hannes. “Fay en ik besloten dan maar van ons toch nog een beetje op een andere manier bezig te houden. We besloten van versgemaakte cocktails klaar te maken én ook aan huis te leveren. Wat de mensen ‘t liefst drinken, kunnen ze doorgeven en dat maken we direct klaar. Wie het wenst, kan ook kiezen uit drie alcoholvrije cocktails voor inderdaad personen die geen alcohol drinken. Er wordt ook altijd vers fruit en borrelnootjes bijgeleverd. Een halve liter kost 16 euro. Eén liter kost 32 euro.”

“We leveren aan huis in een straal van 7 kilometer van Ingelmunster. Dat betekent dus van Wielsbeke naar Izegem, van Egem/Pittem naar Bavikhove, enz. Alles wat er tussen ligt, mag bestellen en we brengen het ter plaatse. Naar aanleiding van moederdag doen we ook nog een actie. Bij minimum één liter cocktail die met moederdag geleverd moet worden, zit er als attentie ook een roos bij voor de mama. Die bestelling moet wél gebeuren voor donderdag 7 mei. Voor de andere bestellingen moet dat telkens gebeuren voor 12 uur, waarna het in de namiddag wordt geleverd. Betalen met bancontact is mogelijk.” (PADI)

Men kan bestellen via de Facebook-pagina van ‘t Excuus of op 0496 46 28 64.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.