Uitbater Sander Haeghebaert wilde al langer een avond met topless bediening organiseren in zijn café, De Piraat in de Hoogstraat in Lichtervelde. De Europese tournee van het Zuid-Afrikaanse duo 'The Soap Girls' bleek de ideale gelegenheid.

Deze twee blondines spelen muziek die het midden houdt tussen Katy Perry en The White Stripes, maar staan vooral bekend voor hun wel heel pietluttige outfits. Lees: de dames treden zo goed als naakt op.

Het café wordt op vrijdag 18 oktober vanaf 21 uur omgedoopt tot 'Club Cayenne'. Je mag je naast het bijzondere optreden van 'The Soap Girls' ook verwachten aan topless bediening, stripacts en een topless dj.

Uitbater Sander belooft trouwens ook rekening te houden met de voorkeuren van - heteroseksuele - dames: ook zij zullen aan hun trekken komen. De toegangsprijs bedraagt 10 euro.

Uitbater Sander Haeghebaert wilde al langer een avond met topless bediening organiseren in zijn café, De Piraat in de Hoogstraat in Lichtervelde. De Europese tournee van het Zuid-Afrikaanse duo 'The Soap Girls' bleek de ideale gelegenheid. Deze twee blondines spelen muziek die het midden houdt tussen Katy Perry en The White Stripes, maar staan vooral bekend voor hun wel heel pietluttige outfits. Lees: de dames treden zo goed als naakt op. Het café wordt op vrijdag 18 oktober vanaf 21 uur omgedoopt tot 'Club Cayenne'. Je mag je naast het bijzondere optreden van 'The Soap Girls' ook verwachten aan topless bediening, stripacts en een topless dj. Uitbater Sander belooft trouwens ook rekening te houden met de voorkeuren van - heteroseksuele - dames: ook zij zullen aan hun trekken komen. De toegangsprijs bedraagt 10 euro.