Café Centraal schenkt 2.800 euro aan Zelfmoordlijn

Maarten en Aad met de leuke cheque voor de zelfmoordlijn.© (Foto CLY)
Maarten en Aad met de leuke cheque voor de zelfmoordlijn.© (Foto CLY)
Redactie KW

Het afhaalspaghettifestijn dat café Centraal het voorbije weekend organiseerde ten voordele van de zelfmoordlijn bleek een enorm succes.

Maarten Vanlerberghe (29) en Aad De Marez (30), de jonge ondernemers van het restaurant aan de kerk van Oostrozebeke dat zij intussen twee jaar uitbaten, kunnen dank zij de vele bestellingen een opbrengst van 2.800 euro overmaken aan het goede doel. Daarmee doen ze het veel beter dan vorig jaar. Toen bracht het traditionele kippenfestijn 1.750 euro op.

“Erg verheugend om dit annus horribilis te kunnen afsluiten met iets positiefs door een mooie som geld te kunnen schenken aan een organisatie die ons nauw aan het hart ligt sinds het overlijden van mijn broer”, vertelt Maarten Vanlerberghe.

“Gelukkig sprongen onze buren van slagerij Brouckaert mee op de kar en mochten we gebruik maken van hun ateliers”, lachte Aad. Ook voor volgend jaar is het duo van plan om in de duistere decemberdagen van 2021 een actie op te zetten ten voordele van de zelfmoordlijn. “Hopelijk doen we het volgend jaar nog een stuk beter “, besloot Maarten.

(CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier